Literatura académica sobre el tema "Täter"

Crea una cita precisa en los estilos APA, MLA, Chicago, Harvard y otros

Elija tipo de fuente:

Consulte las listas temáticas de artículos, libros, tesis, actas de conferencias y otras fuentes académicas sobre el tema "Täter".

Junto a cada fuente en la lista de referencias hay un botón "Agregar a la bibliografía". Pulsa este botón, y generaremos automáticamente la referencia bibliográfica para la obra elegida en el estilo de cita que necesites: APA, MLA, Harvard, Vancouver, Chicago, etc.

También puede descargar el texto completo de la publicación académica en formato pdf y leer en línea su resumen siempre que esté disponible en los metadatos.

Artículos de revistas sobre el tema "Täter"

1

Toivanen, Anna-Leena. "Kirjoituskutsu Avaimen teemanumeroon 2/2021: Kirjallisuus digitaalisissa ympäristöissä". AVAIN - Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti 17, n.º 2 (25 de junio de 2020): 110. http://dx.doi.org/10.30665/av.91833.

Texto completo
Resumen
2020-luvun ihminen lähtökohtaisesti uppoutunut digitaalisen teknologian tuottamiin ja muovaamiin ympäristöihin – myös silloin, kun emme ole suoraan tekemisissä niiden kanssa käyttöliittymien välityksellä. Digitaalisten teknologioiden läpitunkeva ”ympäristöllisyys” näyttäytyykin inhimillisten ja ei-inhimillisten toimijoiden moninaisena yhteistyönä verkostoissa, joita mikään yksittäinen taho ei suoraan hallinnoi tai ohjaa. Kirjallisuudentutkimuksen piirissä on pohdittu esimerkiksi luku- ja kirjoitustaitoa muuttuvassa mediaympäristössä, verkkolukemisen eroja verrattuna painettuun romaaniin sekä kirjallisuuden paikkaa digitaalisessa ajassa ylipäätään. Kybertekstiteoria on tarjonnut välineitä ohjelmoitujen tekstien rakenteen erittelyyn, ja menetelmällisyyden tutkimus on paneutunut analogisten ja digitaalisten tekstien ”ohjelmoituun” tuottumiseen. Tämä aiempi tutkimuskenttä tarjoaa hyvän pohjan uusille, ympäristöllisemmille näkökulmille, joihin tämä numero painottuu. Numero pyrkii päivittämään aiempaa ymmärrystämme siitä, missä ja millaisin ehdoin kirjallisuus ajassamme tulee luetuksi, kirjoitetuksi, koetuksi ja jaetuksi. Digitaalisena aikana vakiintuneita näkemyksiä kaunokirjallisuuteen liittyvästä toimijuudesta tuleekin tarkastella kriittisesti ja laajentaa. Teemanumeron pyrkimys on sekä toteuttaa tätä tehtävää että koota yhteen aihepiirin tutkijoita ympäri kotimaista yliopistokenttää. Referee-artikkeleiksi tarkoitetut käsikirjoitukset ovat pituudeltaan 20 000–40 000 merkkiä välilyönteineen. Kirja-arvostelujen ohjepituus on 5000–7000 merkkiä välilyönteineen. Katsauksien, esseiden ja muiden vapaamuotoisempien kirjoitusten laajuudesta sovitaan numeron päätoimittajien kanssa. Avaimen ohjeet kirjoittajille löytyvät lehden journal.fi-sivuilta: https://journal.fi/avain/about/submissions. Teemanumeron artikkeliehdotusten kalmanlinja on 31.10.2020, muiden kirjoitusten 31.12.2020. Ehdotukset referee-artikkeleiksi lähetetään sähköisesti valmiin käsikirjoituksen muodossa. Ehdotukset esseiden, katsausten, arvostelujen ja haastat- telujen aiheista voivat olla vapaamuotoisempia, mutta niitä voi lähettää myös valmiina. Teemanumeron ehdotukset lähetetään numeron vieraileville päätoimittajille, Hanna-Riikka Roineelle (hanna.roine(at)helsinki.fi) ja Laura Piipolle (laura.piippo(at)jyu.fi). Kirjoituksia koskevissa kaikissa kysymyksissä voi niin ikään olla yhteydessä vieraileviin päätoimittajiin.
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
2

Pyykkönen, Miikka. "Kulttuuripolitiikan ja sen perustutkimuksen tarve moninaistuvassa yhteiskunnassa". Kulttuuripolitiikan tutkimuksen vuosikirja, 29 de mayo de 2017, 4. http://dx.doi.org/10.17409/kpt.64187.

Texto completo
Resumen
Kulttuuripolitiikalla on ollut Suomen historiassa moninaisia tehtäviä. Sitä on ensinnäkin käytetty tuottamaan tarinaa kohti sivistysvaltiota kulkevas- ta erityislaatuisen historian omaavasta kansasta. Toiseksi se on yhdistänyt ja erottanut: Kulttuuripolitiikalla on yhtenäistetty sosioekonomisilta ja alueellisilta ominaisuuksiltaan varsin epäyhtenäistä väestöä. Mutta onpa sillä toisaalta rakennettu myös kulttuuriseen makuun liittyviä ero- ja kansakunnan sisälle arvostamalla korkeakulttuuria ja väheksymällä kansankulttuuria. Kolmanneksi sillä on toteutettu 1960-luvulta alkanutta hyvinvointivaltiollista projektia, jossa taidetta ja kulttuuripalveluja on tuotu kaikkien saataville. Viime vuosina osa tutkijoista on arvioinut, että ”2000-luvun markkinaliberalistinen kulttuuripolitiikka” on pikemminkin rapauttanut kuin jatkanut tätä hyvinvointivaltioprojektia.
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
3

Ampuja, Marko, Juha Koivisto y Esa Väliverronen. "Medioituminen: iskusana, analyyttinen työkalu vai uusi paradigma?" Media & viestintä 37, n.º 2 (19 de junio de 2014). http://dx.doi.org/10.23983/mv.62864.

Texto completo
Resumen
Medioitumisen käsite on noussut näkyvästi esille viestinnän ja median tutkimuksessa viime vuosina. Muutamat tutkijat ovat pyrkineet jopa nostamaan sen mediatutkimuksen keskeiseksi käsitteeksi ja tulkintahorisontiksi. Käsite on kuitenkin jäänyt useista määrittely-yrityksistä huolimatta suhteellisen ambivalentiksi ja monitulkintaiseksi. Tässä artikkelissa jäsennämme tätä hajanaista kenttää erottamalla kaksi teoreettista tulkintaa medioitumisesta: vahvan ja heikon version. Vahvan tulkinnan mukaan ”medialogiikka” määrittää yhä enemmän eri yhteiskunnan instituutioiden ja ryhmien toimintaa. Heikko versio puolestaan kyseenalaistaa yhden medialogiikan olemassaolon, vaikka korostaakin samalla median kasvavaa merkitystä yhteiskunnassa. Se näkee medioitumisen yhtenä keskeisenä yhteiskunnallisena ”metaprosessina”. Arvioimme kriittisesti sekä vahvan että heikon version lähtöoletuksia ja johtopäätöksiä median roolista yhteiskunnassa. Lisäksi pohdimme medioitumisteorian merkitystä mediatutkimuksen identiteetille, mikä on keskeistä pyrittäessä ymmärtämään medioitumista koskevan keskustelun viimeaikaista suosiota.
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
4

Kuusela, Hanna, Veera Kaleva, Tuukka Tomperi, Mikko J. Poutanen y Tuomas Tervasmäki. "Korkeakoulupolitiikan muuttuvat valtasuhteet Suomessa". Politiikka 63, n.º 2 (27 de mayo de 2021). http://dx.doi.org/10.37452/politiikka.101246.

Texto completo
Resumen
2000-luvun alkuvuosina suomalaisessa korkeakoulupolitiikassa yleistyi näkemys kiireellisestä tarpeesta uudistaa järjestelmää. ”Rakenteelliseksi kehittämiseksi” kutsuttu kokonaisreformi tähtäsi resurssien keskittämiseen, yksiköiden karsimiseen ja yliopistojen profiloitumiseen. Tarkastelemme artikkelissa uuden säätiöyliopistomallin syntyä osana tätä kehitystä ja vuoden 2009 yliopistolakiuudistusta. Tulkintamme mukaan säätiöyliopistojen synnyn mahdollistivat valtion, elinkeinoelämän ja yliopistojen ylimmän johdon intressien kohtaaminen. Säätiöyliopistojen syntyprosessissa nämä kolme toimijaa löysivät toisensa uudella tavalla, minkä seurauksena yliopistodemokratia ja yliopistoyhteisöjen valta-asema Suomessa heikentyivät merkittävästi. Valtion, elinkeinoelämän ja yliopistojen johtoportaiden intressien yhdistyessä voitiin marginalisoida demokraattisesti järjestäytyneet yliopistoyhteisöt ja osittain myös sivuuttaa eduskunnan tavanomainen lainsäädäntötyö. Konjunktuurillisen tapausanalyysimme perusteella säätiömallin ja Aalto-yliopiston synnyssä ilmenee selvimmin korkeakoulupolitiikan 2000-luvun suhdanne ja yliopistokentän valtasuhteiden muutos. Säätiömallissa tiivistyvät pitkän linjan yliopistopolitiikan tavoitteet: päätöksenteon keskittäminen, demokratian suitsiminen, elinkeinoelämän vallan kasvattaminen, yliopistojen suurempi vastuuttaminen omasta taloudestaan ja niiden pääomittaminen perusrahoituksen vahvistamisen sijaan. Eetos käy selväksi monista lakia edeltäneistä puheenvuoroista, Aalto-säätiön perustamisprosessista, alkuperäisestä yliopistolakiesityksestä ja säätiöyliopistomallin myöhemmistä vaiheista.
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.

Tesis sobre el tema "Täter"

1

Keudel, Anke. "Die Effizienz des Täter-Opfer-Ausgleichs : eine empirische Untersuchung von Täter-Opfer-Ausgleichsfällen aus Schleswig-Holstein /". Mainz : Weißer-Ring-Verl, 2000. http://www.gbv.de/dms/spk/sbb/recht/toc/316076074.pdf.

Texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
2

Reineke, Alexander. "Der wegen Trunkenheit vermindert schuldfähige Täter". Hamburg : Kovač, 2010. http://www.verlagdrkovac.de/978-3-8300-5157-2.htm.

Texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
3

Schanzenbächer, Stefan. "Anti-Aggressivitäts-Training auf dem Prüfstand : Gewalttäter-Behandlung lohnt sich /". Herbolzheim : Centaurus-Verl, 2003. http://www.gbv.de/dms/bs/toc/356780929.pdf.

Texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
4

Jesser, Michael. "Täter-Opfer-Ausgleich und Wiedergutmachung im Steuerstrafrecht /". Hamburg : Kovač, 2004. http://www.gbv.de/dms/spk/sbb/recht/toc/373350813.pdf.

Texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
5

Ullrich, Simone. "Die Persönlichkeit von Straftätern psychopathologische und normalpsychologische Akzentuierungen /". [S.l. : s.n.], 1999. http://deposit.ddb.de/cgi-bin/dokserv?idn=960580816.

Texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
6

Reuleaux, Nele. "Nationalsozialistische Täter : die intergenerative Wirkungsmacht des malignen Narzissmus /". Gießen : Psychosozial-Verl, 2006. http://www.loc.gov/catdir/toc/fy0804/2007385082.html.

Texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
7

Coenen, Silvia. "Familiäre Sozialisation und Täter-Opfer-Erfahrung bei Jugendlichen". [S.l. : s.n.], 2004. http://www.bsz-bw.de/cgi-bin/xvms.cgi?SWB11078439.

Texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
8

Kasperek, Sebastian. "Zur Auslegung und Anwendung des 46 a StGB : (Täter-Opfer-Ausgleich, Schadenswiedergutmachung) /". Frankfurt am Main [u.a.] : Lang, 2002. http://www.gbv.de/dms/spk/sbb/recht/toc/337812284.pdf.

Texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
9

Schimmel, Dominique. "Täter-Opfer-Ausgleich als Alternative? : eine rechtstatsächliche Untersuchung über Möglichkeiten und Stellenwert des Täter-Opfer-Ausgleichs in der (jugend-)staatsanwaltschaftlichen Praxis /". Frankfurt am Main [u.a.] : Lang, 2000. http://www.gbv.de/dms/spk/sbb/recht/toc/312062036.pdf.

Texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
10

Roche, Declan. "Accountability in restorative justice /". Oxford [u.a.] : Oxford Univ. Press, 2004. http://www.loc.gov/catdir/toc/fy042/2003276272.html.

Texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
Más fuentes

Libros sobre el tema "Täter"

1

Przybylski, Peter. Täter neben Hitler. Berlin: Brandenburgisches Verlagshaus, 1990.

Buscar texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
2

Robbe, Martin. Terror: Hintergründe, Täter, Opfer. Berlin: Dietz, 1987.

Buscar texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
3

Rehm, Jürgen. Wohnungseinbruch aus Sicht der Täter. Wiesbaden: BKA, 1989.

Buscar texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
4

Knopp, Guido. Hitlers Helfer: Täter und Vollstrecker. München: Bertelsmann, 1998.

Buscar texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
5

Kamphausen, Helmut. Deutschlands Zerstückelung: Pläne, Täter, Helfershelfer. Kiel: Arndt, 1988.

Buscar texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
6

1953-, Hill Paul Bernhard, ed. Fremdenfeindliche Gewalt: Einstellungen, Täter, Konflikteskalation. Opladen: Leske + Budrich, 1993.

Buscar texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
7

Schwarzer, Alice. PorNO: Opfer & täter, gegenwehr & backlash, verantwortung & gesetz. Köln: Kiepenheuer & Witsch, 1994.

Buscar texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
8

Hamann, Hartmut. Das Unternehmen als Täter im europäischen Wettbewerbsrecht. Pfaffenweiler: Centaurus-Verlagsgesellschaft, 1992.

Buscar texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
9

Liebel, Hermann. Täter-Opfer-Interaktion bei Kapitalanlagebetrug: Replikationsstudie 2000. Neuwied: Luchterhand, 2002.

Buscar texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
10

Browning, Christopher R. Der Weg zur "Endlosung": Entscheidungen und Täter. Bonn: J.H.W. Dietz Nachf., 1998.

Buscar texto completo
Los estilos APA, Harvard, Vancouver, ISO, etc.
Más fuentes
Ofrecemos descuentos en todos los planes premium para autores cuyas obras están incluidas en selecciones literarias temáticas. ¡Contáctenos para obtener un código promocional único!

Pasar a la bibliografía