Генератор посилань APA-6 онлайн

Оформте джерело за APA 6 швидко й правильно

Оберіть тип джерела:

Що таке стиль APA?

Щоб оформлювати посилання за найновішою редакцією стилю APA, використовуйте наш генератор посилань APA-7.

Стиль APA – це один з найпопулярніших стилів цитування у світі, який розробляє організація «American Psychological Association». Ви можете прочитати більше про цей стиль оформлення бібліографічних посилань тут.

Генератор посилань APA (6th ed.) від «Grafiati» та його завдання

Найновішим видання підручника стилю APA сьогодні є його сьома редакція. Генератор посилань APA-7 від «Grafiati» вже давно має велику популярність в усьому світі.

Проте попереднє – шосте – видання APA досі застосовує велика кількість міжнародних та локальних наукових журналів. Тому, щоб забезпечити зворотну сумісність та можливість для наших користувачів конвертувати бібліографічні посилання у попередню версію APA, ми розробили генератор посилань APA-6.

Генератор посилань APA-6 уже доступний на нашому сайті та відповідає вимогам попередньої редакції підручника APA.

Чим генератор посилань APA (6th ed.) відрізняється від генератора посилань APA (7th ed.)?

Між двома редакціями стилю APA існують значні відмінності. Щоб дізнатися про них більше, ознайомтеся з цією статтею.

Наш генератор формату APA-6 дотримується найкращих практик сервісу «Grafiati» та створює максимально якісні посилання за вимогами APA-6, які ви можете просто вставити у свою бібліографію. Всі посилання можна конвертувати за APA-7 в APA-6 і навпаки, а також у будь-який інший стиль цитування. Завдяки цьому ви можете просто працювати зі списком літератури та подавати статті практично до будь-яких журналів.

Які переваги має генератор посилань APA-6 від «Grafiati»?

Наш генератор бібліографій для APA (6th ed.) розроблений з урахуванням специфічних вимог шостого видання підручника APA. Ми враховуємо навіть найдрібніші нюанси, викладені в шостому виданні, завдяки чому ви одержуєте:

  • правильні бібліографічні посилання за вимогами APA-6;
  • внутрішньотекстові посилання, зокрема перше та наступні цитування в тексті, які відрізняються в APA-6 (унікальна й дуже зручні функція нашого сервісу);
  • високоякісне сортування посилань – навіть для найскладніших випадків з однаковими прізвищами та ініціалами різних авторів;
  • всі інші переваги нашого генератора посилань APA-7.

Скористайтеся віджетом вгорі цієї сторінки або перейдіть на нашу головну сторінку, щоб почати створювати посилання за вимогами APA-6.

Інші публікації:

Усі публікації