Закони й акти Іспанії – у каталогах

На нашому сайті вже чимало часу функціонує система цитування законів України з каталогів "Grafiati". Завдяки програмній взаємодії з порталом відкритих даних Верховної Ради України ви можете автоматично цитувати будь-які закони, постанови, накази та інші акти України.

Відсьогодні до каталогів законодавства додається друга країна – Іспанія!

Програмна взаємодія сайту "Grafiati" з "Boletín Oficial del Estado" – офіційним вісником законодавства Іспанії – дозволяє вам цитувати всі закони та підзаконні нормативно-правові акти Іспанії від 1960 р. й до сьогодні за будь-яким з доступних стилів автоматично – за 1 клік – з урахуванням усіх метаданих: назви й номера закону, установи-видавця, випуску й сторінок газети тощо. Всі метадані законів – як Іспанії, так і України – на сервері "Grafiati" оновлюються щодня.

Пошук іспанських та українських законів ви можете виконувати як на головній сторінці, так і безпосередньо з форми додавання посилання на закони:

Пошук іспанських законів у каталогах

Після того, як ви клікнете на іконку додавання джерела з пошуку, ми автоматично згенеруємо посилання на нормативний акт Іспанії з урахуванням вимог обраного стилю цитування та міжнародних рекомендацій:

Оформлені посилання на закони ІспаніїАвтоматичне цитування законодавства – унікальна риса нашого сервісу. І вже скоро ми плануємо додати можливість генерувати бібліографічні посилання на закони інших країн!

Інші новини:

Усі новини